Go to Top

A kórház története

SzentLukacsA Szent Lukács Magánkórház Budapest csendes kertvárosi környezetében, 5 perc távolságra az Árpád híd pesti hídfőjétől a Honvéd Kórház háta mögött, a Kartács és Hajdú utca sarkán áll.

A magánfinanszírozású egészségügyi intézmény tulajdonosai azzal a szándékkal alapították a kórházat, hogy az hiányt pótló jelleggel illeszkedjen a főváros betegellátási rendszerébe.

Gondosan összeállított szakmai program szerint olyan kezeléseket illetve beavatkozásokat végzünk, amelyekre a közfinanszírozott egészségügyben hosszú hónapokat, esetleg éveket kell várni. Intézményünkben nemzetközi hírű szakorvosok és specialisták dolgoznak, akik egyedülálló terápiás eljárásokkal és az orvostudomány jelenleg legfejlettebb, speciális műtéti technikáival gyógyítanak. Terápiás programunk két fő pillére az egynapos sebészeti ellátás, valamint a műtétes és konzervatív gerinc- illetve végtagi mozgásszervi terápiák.

Rehabilitációs programunk mind a gerinc, mind a végtagi mozgásszervi, mind a civilizációs, életviteli, mind pedig a pszichés táplálkozási problémák kezelésére készült.

Ápolási szolgálatunk az idős családtagok, hozzátartozók néhány hetes-hónapos szakszerű fekvőkórházi gondozását, orvosi kezelését vállalja.
Számos orvosi szakterületen biztosítunk szakorvosi konzultációt járóbeteg ellátásunk keretében.

Komplex, definitív gyógyításra törekszünk, az első vizsgálattól kezdődően, az esetleges műtéti beavatkozáson keresztül, a rehabilitáció befejezéséig kívánjuk betegeink gyógyulását elősegíteni.

Betegeinket magas színvonalon, az európai betegellátási normáknak megfelelően igyekszünk gyógyuláshoz segíteni.