Go to Top

Plasztikai sebészet

Mi történik az első konzultáción?

Az egyeztetett időpontban megérkezve jelentkezzen kolléganőnknél az információs pultnál, aki felveszi a szükséges adatokat, előkészíti a dokumentációt.

Javasolt az előjegyzett időpontnál korábban érkezni, hogy a rendelkezésre álló, részletes tájékoztató kiadványokat átolvassa, plusz információkkal szerezzen a megbeszélésre. A rendelőben lehetőség van konzultációs beszélgetésre, orvosi vizsgálatra, vagy ambuláns beavatkozások elvégzésére is. Mondja el problémáját, kérését, elképzeléseit, vagy tegye fel kérdéseit, hogy részletesen megismerve esetét, felvázolhassuk a pontos lehetőségeket, és az Önnek legmegfelelőbbet tudjuk ajánlani.

A döntés, választás sosem könnyű, épp ezért segítünk pácienseinknek, hogy a lehető legtöbb és legjobb információval rendelkezzenek a számukra ideális eljárás kiválasztásában. A döntést együtt hozzuk meg, de a végső szót minden esetben Önnek kell kimondania.

Mellplasztika – mellnagyobbítás, mellfelvarrás

Mellnagyobbításra jelentkezéskor a fentiek mellett megismertetjük a különböző implantátum típusokkal, a saját zsír átültetés lehetőségével, és egy speciális melltartó segítségével fel is próbálhatja, sőt ki is választhatja az Önnek tetsző méretet.

Mellfelvarrás, mellkisebbítés konzultáción elsőként kiválasztjuk, hogy melyik felel meg az Ön igényeinek a két eljárás közül. Melyik műtéti eljárás ideális a kívánt eredmény és a szükséges hegek szempontjából.

Arcfiatalítás – arcplasztika, szálbehúzás lifting műtét

Arcplasztikára jelentkezés esetén, miután megbeszéltük a problémás részeket, prezentáción ismertetjük a lehetőségeket, majd tükörben egyeztetjük az Önnek legmegfelelőbb eljárást. Eldöntjük, hogy a szálbehúzásos arcemelés, lifting a megfelelő beavatkozás, vagy arcplasztika javasolt, és annak melyik típusa.

Ránctalanítás – Botox, hialuronsav

Botox ránctalanítás, vagy hialuronsav ráncfeltöltésre jelentkezéskor az első alkalommal részletesen egyeztetjük a tudnivalókat, majd a beleegyező nyilatkozatok aláírását követően akár el is végezzük a kívánt beavatkozást. Amennyiben más időpontra tervezte a beavatkozást, vagy Önnek úgy kényelmesebb, az a konzultációtól függetlenül a későbbiekben is elvégezhető.

A beszélgetés során, ill. végén megtörténik a szöveges dokumentáció szakorvosi javaslattal, és a műtét időpontjának tervezése.

A recepción átveszi a dokumentációt és rendezi a számlát.

Műtét előtt minden, az előkészületekkel kapcsolatos információt írásban, vagy elektronikusan megkap munkatársainktól, ill. minden kérdésére igyekszünk választ adni.

Konzultációt követően, amennyiben szükséges, segítésünkkel végeztesse el a szükséges vizsgálatokat, majd juttassa el azok eredményeit nekünk! Amennyiben minden lelet, altató orvosi konzílium rendben van, megtörténik a műtéti időpont véglegesítése.

A klinikai tartózkodásról, a befekvés előkészületeiről, ill. a szükséges tárgyakról, valamint a műtéti előkészítés menetéről minden részletre kiterjedő információs anyagokkal szolgálunk.

Szakorvosaink:

Dr. Bulyovszky István
plasztikai sebész

bulyovszky_dr

Dr. Pataki Gergely
plasztikai sebész

pataki_dr

Dr. Seffer István PhD
plasztikai sebész, főorvos

Seffer_plasztika